A boldogság tárcája!

A boldogság tárcája!

2011. július 21. | Akos Moldvan

 

A Coca-Cola idén 125 éves, rengeteg promóciójuk emiatt ehhez köthető 2011-ben. Az alábbi a Boldogság témakörben Peru fővárosában, Limában készült. A McCann Erickson által kitalált promóció főszereplője egy zsúfolt kerületben szándékosan elhagyott pénztárca és természetesen az azt megtaláló őszinte, becsületes járókelők. A pénztárca egy címet és 100 dollárt tartalmazott így érdekes kérdés volt, hogy a megtalálók nagy része elrakja-e az összeget vagy visszaszolgáltatja azt jogos tulajdonosának.

70%-uk elvitte a közeli címre a tárcát, cserébe egy boldogsághormon részese volt a Coca-Colától és beépített embereitől. Jópofa látni az őszinte meglepettséget az arcokon amikor visszaszolgáltatják a pénztárcát és cserébe igazi Coca-Cola boldogságot kapnak. Nálunk nem tudom volt-e ilyen promóció, de ha igen és nem láttunk, nem hallottunk róla semmit, akkor lehet tippelni a megtalálók százalékos eloszlására! :)

Coca-Cola: La billetera de la felicidad
 


 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr173084478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása