A 2032-es olimpia sztárjai

A 2032-es olimpia sztárjai

2012. augusztus 23. | Akos Moldvan

huggies_zoheil.png Nem is olyan régen fejeződött be a 2012-es Londoni Olimpia, ahol hazánk fiai több, mint kitűnően szerepeltek. Méltán lehetünk rájuk büszkék, hiszen az országok lakosságának létszámára levetítve magasan a dobogó élén végeztünk az érmek és helyezések számát tekintve.

Izrael idén kevésbé volt hatékony, de tudják, hogy a felkészülést soha nem lehet elég korán elkezdeni. Így van ezzel az ottani Huggies is. Nem bízza a véletlenre és már most a 2032-es (kitűnő) olimpiai szereplésen gondolkodik. A McCann Erickson reklámügynökség segítségével Izrael kedvenc sportkommentátorát, Zoheir Bahalult sikerült a kampányba becsábítaniuk, aki az olimpiai közvetítések után a szülők által lencsevégre kapott majd a Huggies honlapjára feltöltött miniatűr lurkók sportteljesítménnyel felérő videóit kommentálta.

Legyen szó gumilabda fociról, ugrálóvárban futásról vagy a különösen nehéz szőnyegen való bukfencezésről, az óriási átéléssel dolgozó riporter hangjával aláfestett videókat igazán felüdítő érzés végignézni. Nem is csoda, hogy a Huggies honlapjára ezen időszakban 40.000 egyedi látogató érkezett, akik több, mint 2:00 perces oldalon eltöltött időt produkáltak, ami a mai világban igen figyelemreméltó.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr834727131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása