Horror az utcán!

Horror az utcán!

2011. november 16. | Akos Moldvan

 

A 13th Street horror TV csatorna neve már biztos nem új egy-két olvasónknak, hiszen bemutatkoztak már itt a blogon horrorfilmbe illő bowlingfejekkel vagy épp interaktív horrorfilmmel is.

Ezúttal egy hétköznapi billboard hirdetést gondoltak tovább a francia Nickandjack kreatív ügynökség segítségével, a tőlük jól megszokott hajmeresztő módon. A horrorfilmekből ismert jelenetek elevenedtek meg a buszmegállókban elhelyezett óriásplakátokon, amiket a járókelők kelthettek életre.

Az egyiken egy sötét erdő volt látható és egy elemlámpa. Amint valaki hozzáért, a lámpa működésbe lépett és egy ijesztő szellem tűnt fel a képen. Ha ez nem volt elég, egy kisebb elektrosztatikus generátornak köszönhetően még egy plusz "löketet" kapott az ember, hogy ténylegesen összecsinálhassa magát.

A második még ennél is kreatívabb. Egy ajtó volt a képen, melynek kilincse csak arra várt, hogy rámarkoljunk és benézzünk a sötét szoba falai közé. A kilincs érintésére a villany itt is felgyulladt, és a szobában lévő (életjeleket nem feltétlenül mutató) hölgyemény látványa tárult fel elénk. A baráti elektromos rázás persze itt sem maradt el.

Horrorcsatornához illő, "borzongásgarantált" billboard hirdetések! Jó! :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr653386433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása