Ilyen az igazi horror!

Ilyen az igazi horror!

2011. június 17. | Akos Moldvan

 

A 13th Street egy tematikus tv csatorna, amely Európa több országában kifejezetten horror filmekre, thrillerekre és krimikre specializálódott. Németországban 1998 óta vannak jelen, 2010-ben azonban rendhagyó módon egy mozifilmen keresztül hozták közelebb a műfaj kedvelőit saját termékükhöz.

A "Last call" (Utolsó hívás) című horrorfilm az első olyan interaktív film volt a világon, ahol a főszereplő a közönség valamely tagjával kommunikál élőben(!) és az illető tanácsait követve cselekszik a filmben. Az előzetesen - regisztráció címszóval - leadott mobiltelefonszámok egyikét felhívja a filmbéli szereplő, ami aztán a moziban ülőnél kicseng. Innentől kezdve kérdések sorozata árasztja el a filmbe csöppenő nézőt, akinek a válaszait egy - a Powerflasher cég által készített - hangfelismerő szoftver segítségével dekódolják és annak megfelelően görgetik tovább a történetet. A film vége ennek megfelelően hol happy end, hol totális dráma.

Nagyon innovatív és mókás formája ez a brand ismertségének növelésére, a film végén természetesen elárulják, hogy ki volt a hunyó és melyik az a csatorna, ami ilyen és ehhez hasonló, izgalmas élményeket tartogat a nézőközönség számára.

13th Street - The channel for thrillers, horror and crime
 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr22991449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása