Vigyázat! Azonnali nyaraláskényszer!

Vigyázat! Azonnali nyaraláskényszer!

2011. augusztus 09. | Akos Moldvan

 

Ügyes kis hype-al indított az alábbi videó a neten.

3 srác, 44 nap, 11 ország, 18 repülőjárat, 38 ezer mérföld, 1 vulkán, 2 kamera és 1 TB felvétel... Mindez egy nagyobb csapat vagy ügynökség segítsége nélkül...

Ezekkel a sorokkal többen találkozhattatok a napokban valamelyik videómegosztón vagy weboldalon. Nos nincs új a nap alatt, a MOVE-EAT-LEARN videó hármas mögött természetesen egy cég áll, aki finanszírozta és megvalósította ezt a vírusvideóként induló reklámfilmet. Az STA Travel néven futó utazási iroda kétségtelen, hogy egy remekbeszabott kis videóval népszerűsítette úticéljainak és szolgáltatásainak sokszínűségét. Diákok és fiatalok számára kitűnő ajánlatokkal szolgálnak, rövidfilmjeik hangulata pedig azt hiszem bárkit indulásra bírna... :)

MOVE
 

EAT
 

LEARN
 

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr363136498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása