Megérkezett a Nike téli reklámfilmje!

Megérkezett a Nike téli reklámfilmje!

2015. október 31. | Akos Moldvan

Szupersztárok egész arzenálját vonultatja fel legújabb téli kampányában a Nike. Bár lehet, hogy néhány olvasónak nem mond túl sokat Rob GronkowskiOdell Beckham Jr. vagy Ndamukong Suh neve, az amerikaifutball-játékosok a tengerentúlon igencsak nagy népszerűségnek örvendenek.

A filmben rajtuk kívül szerepelnek még ismert jégkorong és kosárlabdajátékosok is, de a férfi olvasók szeme bizonyára inkább a gyengébbik nem tagjain akad majd meg. A teljesség igénye nélkül, íme a hölgyek listája: Eugenie Bouchard (tenisz), Elena Delle Donne (kosárlabda), Marlen Esparza (ökölvívás), Paula Findlay (triatlon), Sydney Leroux (labdarúgás).

Ilyen csapattagokkal nem csoda hát, ha az első hó leesése után mindenki motivációval túlfűtve vonul ki a grundra, hogy elkezdődjön az év összecsapása.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr818038398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása