Elképesztő történet a Canal+-tól

Elképesztő történet a Canal+-tól

2015. július 24. | Akos Moldvan

A Canal+ francia televízió csatorna megint zseniálisat alkotott. Nagyon bírom a reklámjaikat, ugyanis mindig meg tudnak lepni, de ami még fontosabb meg tudnak nevettetni a rövidfilmjeikkel. Ráadásul olyan humorral, ami nem izzadságszagú, nem fárasztó, hanem tényleg ízes és jópofa. Biztosan sokan emlékeznek - nekem az egyik örökös kedvencem - arra a reklámjukra, ahol egy férfi meséli el hihetetlen történetét, hogy hogyan került a szekrénybe. De a csatorna nyitotta fel az emberiség szemét arra is, hogy miért nincsenek manapság már unikornisok.

Mostani filmjükben egy új wifis set-top boxot promóznak, de a tőlük megszokott módon elképesztően igényes és látványos szpottal, aminek a végén természetesen most sem maradhat el a végig a filmben kalandozó poén tökéletes lecsapása sem. Még sok ilyet.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr777651184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása