Bionikus kart kapott a Vasembertől egy 7 éves kisfiú

Bionikus kart kapott a Vasembertől egy 7 éves kisfiú

2015. március 13. | Akos Moldvan

Alex egy 7 éves - a szuperhősökért szó szerint rajongó - életvidám kiskölyök, akinek a jobb karja sajnos csak részlegesen fejlődött ki. Nemrégiben azonban - köszönhetően a Microsoft egyik kezdeményezésének, a "Collective Project"-nek - életre szóló ajándékkal gazdagodhatott.

ironman2.png

Maga a Vasember, Tony Stark hozta el neki ugyanis egy Stark Industries feliratú ládában, a vadi új szuperhős-kart, amit innentől kezdve Alex használni tud majd a való életben is. Robert Downey Jr.-nak egyébként Albert Manero volt a segítségére, aki a floridai Limbitless cég alapítója és alacsony költségű, 3D nyomtatással készülő bionikus végtagok készítésére szakosodott.

Az eleinte kicsit megszeppent Alex azonnal ki is próbálja az új karprotézist, hogy segítségére lehessen Tony-nak az emberiséget fenyegető erők legyőzésében.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr487265571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása