A Budweiser idén is egy kölyök labradorral támad a Super Bowl-on

A Budweiser idén is egy kölyök labradorral támad a Super Bowl-on

2015. január 29. | Akos Moldvan

budweiser-lost-dog.pngElképesztő, 53,4 milliós nézettséget produkált a Youtube-on a Budweiser tavalyi - Super Bowl-ra készített - reklámfilmje, melyben egy kölyök labrador és egy ló igaz barátságába kaptunk betekintést. (Amivel egyébként a "2014 legnézettebb reklámfilmjei a Youtube-on" versenyen a 3. helyet sikerült elnyernie az amerikai sörmárkának). A megható történetnek már volt egy előzménye 2013-ban, de úgy látszik a készítők - bevált recepten ne változtass alapon - addig fogják facsarni ezt a történetet, amíg csak lehet.

A helyszín és a szereplők harmadik alkalommal is ugyanazok, a "könnyfakasztó-faktor" a 10-es skálán pedig a tavalyi 10-ről idén 12-re ugrott. A kutyus nem sokat nőtt egy év alatt, de ezen most elegánsan ugorjunk át és izguljunk inkább azon, hogy ha már elkóborolt, minél előbb hazataláljon.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr807119751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása