Egy 4 éves kisfiú különleges kívánságát teljesítette a UPS

Egy 4 éves kisfiú különleges kívánságát teljesítette a UPS

2014. december 08. | Akos Moldvan

Carson egy Coloradoban élő 4 éves kisfiú, akinek egy percet sem kell gondolkodnia akkor, amikor valaki felteszi neki a „Mi leszel ha nagy leszel?” kérdést. Carsont ugyanis teljesen hatalmába kerítette a csomagszállítás minden apró mozzanata, miután különleges barátságba került a környéken csomagkiszállítást végző Mr. Ernie-vel. 

Ernest Lagasca heti háromszor érkezik a családhoz csomaggal (speciális tápszer) a gyerkőc születése óta és elmondása alapján Carson minden egyes alkalommal ugyanolyan izgatottsággal és érdeklődéssel várja őt, felöltözve a saját UPS-es ruhácskájában.

ups-carson.jpg

A szállítócég december elején a „Your Wishes Delivered” („Leszállítjuk a kívánságodat”) kampány keretein belül valósította meg Carson álomnapját, mégpedig azzal, hogy egy nap erejéig felvette a csapatba őt, ráadásul saját autót és kiszállítandó csomagokat is kapott.

Az Ogilvy & Mather ügynökség két és fél perces videója szupercuki lett. Carson egyszerűen zabálnivaló, ahogy a UPS-es mini teherautó láttán szinte önkívületi állapotba kerül és kiabálva szaladgál körbe az örömtől, hogy végre lesz egy nap, mikor Mr. Ernie-vel együtt ő is kiviheti a csomagokat a környéken lakóknak.

Apróság ez a UPS-nek, de Carsonnak szinte biztos, hogy egy életen át tartó élményt sikerült összehozniuk.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr536967433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása