Karácsonyi fényjáték, 1 millió LED izzóval

Karácsonyi fényjáték, 1 millió LED izzóval

2014. november 13. | Akos Moldvan

Komoly kis karácsonyi installációval lepte meg a Tesco áruház Wigan városának lakóit Angliában. A sztorihoz tudni kell, hogy évek óta több száz Tesco kap helyes zöld sityakot/koronát karácsony alkalmából, melyek az áruház tetején lévő óriási "O" betűre kerülnek fel. A nagyjbából 2 méteres fejfedőket LED izzókkal világítják ki, ezzel jelezve a vásárlóknak, hogy a karácsony bizony idén sem fog elmaradni.

tesco-wigan.png

Az ötlet egyébként jónak tűnik, a vásárlók bírják a zöld koronákat. Olyannyira, hogy Wigan városának egyik lakója, Claire Hannah szomorúan kérdezte meg tavaly Twitteren az áruház vezetőit, hogy az ő városában az áruház tetején miért nem tündököl a karácsonyi, zöld díszítés sosem.

Több se kellett a Tesconak, 2014-ben olyan fényjátékot hoztak össze LED izzók segítségével Wiganben, hogy a többi zöld korona ahhoz képest bábjáték. A 78 méter hosszan és 7 méter magasan pompázó, majdnem 1 millió LED izzó mellett ráadásul gospel kórus, rénszarvasok, sőt a város rugby csapatának, a Wigan Warriorsnak az egyik sztárja, Iain Thornley is emelte az est fényét. Ráadásul a "legfontosabb" dolog, a zöld korona is elfoglalta méltó helyét az áruház tetején, így Claire és a többi városlakó igazán elégedett lehet.

A videó alapján jó bulinak tűnik, ki gondolta volna, hogy egy tweet mire képes.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr816892475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása