Indul a VB, ébredeznek a futball szurkolók

Indul a VB, ébredeznek a futball szurkolók

2014. május 20. | Akos Moldvan

Nagyjából 3 hét és elrajtol a 20. labdarúgó-világbajnokság Rio de Janeiroban, Brazíliában. A június 12-én kezdődő világeseményen 32 nemzet futballcsapata közül válogathatnak a lelkes futball kedvelők, hogy kinek szorítanak a végsőkig. A magyar válogatott meglepetésre idén nem jutott ki a világbajnokságra, így a hazai szimpatizánsok bűntudat nélkül szurkolhatnak majd egy másik ország sikerének.

citroen-futball.png

Az esélyesek között van többek között Franciaország is, akiknek a főszponzora, a Citroen készített egy vicces és ütős kis rövidfilmet. A vuvuzelák monoton zajától 4 éve megpihent futball-fanatikusok ugyanis hamarosan elkezdenek ébredezni hosszú álmukból, hogy újult erővel és elszántsággal röpítsék kedvenc csapatukat a dobogó legfelső fokára.

Az apuka „visszatérése” legalább olyan izgalmakat vált ki a családtagok között, mintha csak Punxsutawneyi Phil pillantaná meg az árnyékát az „Idétlen időkig” c. filmben, de a családfő gyorsan lehűti a kedélyeket egy kósza puszival és a távirányító kisajátításával.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr206184856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása