A Volkswagen megalkotta a tökéletes reklámfilmet!

A Volkswagen megalkotta a tökéletes reklámfilmet!

2014. január 30. | Akos Moldvan

A Super Bowl szüneteiben lejátszott reklámok koronázatlan királya - ahogy azt pár napja Facebook oldalunkon is írtuk - a Volkswagen és a Star Wars közös alkotása 2011-ből, megközelítőleg 5,24 millió közösségi oldalakon való megosztással. Egy ilyen eredmény után nyilván nem húzhatta be a kéziféket a német autógyár és sok más brandhez hasonlóan, idén is kisütött valamit az  amerikaifutball bajnokság döntőjének félidejére.

VW-Super-Bowl-726.png

Idén egyből két rövidfilmet is bedobtak a bográcsba, hátha sikerül az európai sikereket előbb-utóbb Észak-Amerikában is produkálni az eladások terén. A négykerekűeket tervező (precíz, német) mérnökök kerültek főszerepbe 2014-ben, akik végre megalkották "A" tökéletes reklámot. A reklámok reklámját. A rövidfilmet, ami képtelenség, hogy bukás legyen, hiszen benne van minden, ami a reklámtörténelem során érzelmeket, interakciót, megosztást, könnyeket, nevetést, lájkot csikart ki az emberekből.

Íme a recept: szexi csaj (jelen esetben Carmen Electra), izmos csávó, csecsemő, dinoszaurusz, kutyakölykök, sportolók, pálmafa, hamburger, egyszarvú, lufi, hashtag, kukac, cirkuszi majom, konfetti és egy teniszlabda, ami egy bácsit épp kényes ponton talál el. A reklámba tehát tényleg mindent belepakoltak, ami működhet, ennek ellenére a német mérnökúrnak mégsem tetszik a végeredmény 100%-osan, úgyhogy egyelőre dolgoznak rajta. Feltételezem a Super Bowl szünetére meg is lesznek vele. :)

Talán az előbbi félsiker miatt készült el a második reklámfilm, melyben kiderül, hogy a mindig precíz és pontos német mérnökök 100.000 mérföld után szárnyat növesztenek, hogy aztán angyalként szórják továbbra is a jóságport a gyártósorról leguruló csodákra. Persze mindez csak egy szórakozott apuka magyarázata kislányának arra a kérdésre, hogy "miért akkora dolog, ha egy autónál átfordul a számláló a bűvös 100.000-re?"

Amire aztán persze egyből jön a kontra... Ki nem találnátok 200.000 mérföldnél mi történik...

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr475790196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása