Ez történik, ha elmegy a kábel TV

Ez történik, ha elmegy a kábel TV

2014. január 15. | Akos Moldvan

A DIRECTV pontosan ugyanott folytatja, ahol abbahagyta és én személy szerint NEM TUDOM megunni.

directv-fisherman-726.png

A képlet baromi egyszerű most is: van egy kábel TV szolgáltatód, ami nem képes normális minőségében működni. Az adás elmegy, te meg stresszes leszel. Ha stresszes leszel, el kell utaznod lenyugodni. Ha el kell utaznod lenyugodni, akkor egy egzotikus helyet választasz magadnak. Ha egzotikus helyet választasz magadnak, akkor valami egzotikus állat fog megcsípni téged. Ha pedig valamilyen egzotikus állat csíp meg, akkor az be is fog duzzadni. Ha pedig beduzzad, akkor nem engednek haza. Ha nem engednek haza, akkor egy helyi halászemberként kell leélned az életedet, akinek még gúnyneve is van. Megoldás: Válassz minőségi kábel szolgáltatót a DIRECTV személyében. Zseniális, pörgős, humoros.

(Persze ez kishazánkra nem vonatkozik, itt ugyanis, ha elmegy az adás maximum köszönetet lehet mondani, hogy a VV6-ból és a többi kínosan egyszerű és proli műsorból még véletlenül sem lát egy képkockát sem az ember.)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr215760550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása