Együtt a család

Együtt a család

2013. december 17. | Akos Moldvan

Napjainkban talán túlontúl sokszor nyomogatjuk okostelefonunkat, tabletünket legyen szó munkáról, szabadidőről, családi eseményről vagy egy sima pihenésről. A telefon állandóan velünk van és a mobilinternet elterjedésének "hála" azonnali hozzáférést biztosít a népszerű közösségi oldalakhoz, fotómegosztó site-okhoz, emailjeinkhez, online játékokhoz… gyakorlatilag mindenhez.

apple-holiday.png

Ellenzője nem tudok lenni a folyamatnak, hiszen magam is lelkes és teljeskörű felhasználója vagyok az okostelefonokon hozzáférhető applikációk sokaságának, de azt elismerem jómagam is, hogy vannak pillanatok, amikor nincs helye az életünkben az elektronikai kütyüknek. Ilyenkor tudunk ténylegesen kikapcsolódni, egymásra figyelni és valóban megélni egy-egy fontos vagy épp emlékezetes pillanatot.

Bizonyos tekintetben azonban nagyon is jó dolog, hogy állandóan velünk van kedvenc telefonunk. Ezt az apropót próbálta meg az Apple a karácsonyi reklámfilmjében megfogni, ami szerintem kellően jól sikerült.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr605697157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása