Audi El Clásico!

Audi El Clásico!

2013. október 24. | Akos Moldvan

Nem először fordul elő, hogy az Audi érti a dörgést, ha kőkemény, adrenalinbomba jellegű reklámfilm megvalósításáról van szó. Az alábbi szpotot a barcelonai illetőségű DDB reklámügynökség készítette, méghozzá egy különleges apropóból.

audi-el-clasico.png

A spanyol emberek ugyanis lassan egy hete nem alszanak rendesen, talán mondanom sem kell, hogy mi miatt. A szombati El Clásico ugyanis egy soha véget nem érő rivalizálás újabb állomása lesz, az erőfitogtatást pedig már időben illik elkezdeni a nagy nap előtt. Így történt hát, hogy egy Real Madrid és egy FC Barcelona színekben pompázó R8-as sportkocsit húztak elő egy csarnokból, majd kiküldték őket a versenypályára, hogy lejátsszák a csatát.

Mai napig nem tudok betelni az Audi R8 látványával, úgyhogy részemről a rövidfilm itt mind látványban, mind akusztikában el is hozta a gyönyört, de a készítők mégis úgy gondolták, hogy ha már egyszer a világ két részre szakad ilyenkor, akkor legyen valamilyen csattanója a „bemelegítő mérkőzésnek”.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr445597063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása