Magyar ne lopj!

Magyar ne lopj!

2013. október 08. | Akos Moldvan

"Magyar ne lopj!". Mindenki hallott anno a bécsi boltok kirakataiba elhelyezett kiírásról, amit kis hazánk állampolgárainak címeztek nyugati szomszédaink.

magyar-ne-lopj-600.jpg

K&H Bank marketingesei nem kérték kölcsön ezeket, csak spontán kihelyeztek egy jól felszerelt nappalit fővárosunk egyik mozgalmas helyszínére a Széll Kálmán térre. Persze bebiztosították magukat ők is egy méretes táblával: "kamerával megfigyelt terület" felirattal, nehogy baj legyen.

Hát lett.

Ami a videóban történik azt csak remélni merem, hogy nem igaz és igazából jól megfizetett statiszták műve az egész. Történt ugyanis, hogy a viszonylag gyakran közlekedő körúti villamosok két járata közötti rövid időt sokan úgy gondolták legjobb lesz azzal tölteni, hogy körbenéznek az instant nappaliban egy kicsit... És ha már ott járnak, akkor a fotelt, a könyvespolcot, az állólámpát és minden egyéb kiegészítőt haza mentenek maguknak "MIÉRT NE?" alapon

1 óra 8 perc. Ennyi kellett, hogy az egész nappalit felszámolja a műértő közönség... Sajnos elég egy "bátor" ember, aki megindítja a lavinát. Utána a Penny Market trappista sajt akcióját megszégyenítő módon próbálják túllicitálni egymást az emberek az ellopott dolgok mennyiségének tekintetében.

Persze ha van Isten, akkor ez csak a K&H Bank jól működő marketing gépezete, egy egyszerű és érthető üzenettel.

Azt kicsit sajnálom, hogy az arcokat kitakarták.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr15557724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása