Adni jó!

Adni jó!

2013. szeptember 18. | Akos Moldvan

Szívmelengető reklámfilm Thaiföldről.

A thaiföldi TrueMove H távközlési vállalat gyönyörű történettel állt elő legújabb reklámfilmjében. Középpontban az önzetlen és feltételek nélküli jócselekedet áll, anélkül, hogy bármilyen viszonzást is várnánk érte.

truemove_1.png

A történet szerint egy kisfiút lopáson érnek, ám kiderül, hogy beteg édesanyjának szeretett volna csak gyógyszereket vinni, hogy segíthessen rajta. A helyi kifőzde tulajdonosa megsajnálja a kissrácot és kifizeti helyette az elcsent orvosságot, sőt még egy kis élelemmel is ellátja a családot. A kisfiúnak pedig 30 év múlva lehetősége adódik, hogy viszonozza a férfi jólelkűségét.

A rövidfilm a hollywoodi produkciók költségének töredékéből készült, témája néhány ZS kategóriás filmnél jóval emelkedettebb, s bár valamennyire kiszámítható a történet vége, mégis szép, tanulságos, ráadásul jó érzéssel tölti el a nézőt.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr335521704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása