Éld az életet!

Éld az életet!

2013. szeptember 14. | Akos Moldvan

Sokszor hajlamosak vagyunk leragadni a megszokott dolgainknál és mindennapjaink a monotónia és az unalom fogságában pörögnek le hétről hétre, anélkül, hogy észrevennénk. Az IKEA legújabb rövidfilmje egyfajta inspirációs iránymutatás is a néző számára, egy izgalmakkal teli, változatos élet irányába, melyet leginkább úgy tudunk elérni, hogy még azelőtt teszünk egy lépést, hogy teljesen belesüppednénk a szürke hétköznapok unalmas, ám de kényelmes ágyikójába.

ikea-start.png

A "Start Something New" névre keresztelt rövidfilm főszereplője egy kedves, idős úr, akinek a kezdő lökést a lehető legegyszerűbb dolog adja meg: A parkban lévő padon, ahonnan etetni szokta a galambokat egyszercsak elfogy a hely. Megoldásként másnap egy piros székkel tér vissza, mely egészen új távlatokat és lehetőségeket nyit meg számára, hiszen a röghöz kötöttség innentől kezdve csak múló emlék.

Aranyos, kedves és mindemellett tanulságos reklámfilm a svéd bútoráruháztól, melyben a brand maga szinte alig van jelen, mégis a hangulat és az üzenet 100%-ig átjön a néző számára: Néha a legkisebb döntések is hatalmas változásokat tudnak elérni.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr245512927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása