Sportos apukák családautója

Sportos apukák családautója

2013. augusztus 22. | Akos Moldvan

audi-perfect-fit.png Minden ember, akit egy kicsit is megcsapott a benzingőz szele vágyik a sebességre, a végtelen száguldásra, a dübörgő lóerőkre a hátsója alatt, amikor a piros lámpánál a kormányt markolássza.

Az Audi egy egészen meglepő megoldással rukkolt elő azoknak a családoknak, apukáknak, akik ezt az élményt annak ellenére szeretnék újra és újra átélni, hogy időközben családos emberekké avanzsálódtak.

A megoldás pedig nem más, mint a LeMans-i 24 órás pályaversenyre épített Audi R18 E-tron Quattro. Gyors, sportos, a hangja akár az álom és mindenki megnézi az utcán. De hogyan fér el ennyi cucc, egy ilyen autóban?

Az RS6 Avant a jelenleg kapható leggyorsabb kombi a piacon. A maga 550 lóerejével bármelyik családfő szívét megdobogtatja azt hiszem. (Az árát és a fogyasztását ne nézzük most, csak álmodozzunk tovább...)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr155470500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása