Szuperformula a beteg gyerekeknek

Szuperformula a beteg gyerekeknek

2013. május 28. | Akos Moldvan

 

A betegség semmilyen esetben sem vidám dolog, de talán mégis a legelszomorítóbb, ha egy kisgyermeket látunk szenvedni valamilyen kórtól. A rák elleni küzdelem első fontos lépése, hogy az ember higgyen a kúrában, higgyen abban, hogy előbb-utóbb minden jóra fordulhat. Különösen a gyermekeknek lehet borzasztó nehéz végigcsinálni egy kemoterápiás kezelést és ezen szerettek volna a JWT ügynökség és az A.C. Camargo Cancer Center munkatársai segíteni valahogy. A jótékonysági kampányba beszállt a Warner Bros. is, hogy a megálmodott ötlet biztosan a lehető legjobb irányba haladjon, az ötlet mely a kemoterápiát egy szuperformulává alakítja.

superformula01.png

Ebből a célból készítettek az intravénás tasakokra olyan borítókat, melyeken az "Igazság Ligája" tagjainak logói díszelegnek. Az orvosokkal közösen kifejlesztett borító könnyen használható, sterilizálható és megfelel minden kórházi normának, higiéniai követelménynek.

Annak érdekében, hogy plusz löketet adjanak ennek a kampánynak és a gyerekek hitének, megtámogatták egy különleges képregénnyel is a dolgot. A történetben a szuperhősök hasonló gondokkal küzdenek, mint a kisgyerekek, de a szuperformulának köszönhetően visszanyerik erejüket rövid időn belül.

superformula02.png

A kórházak fehér falait szintén feldobták különböző rajzokkal, hogy a beteg gyerekek valóban hősnek érezhessék magukat. Remek kampány, mely valóban segíthet egy kisgyereknek abban, hogy sikeresen harcoljon egy ilyen hatalmas ellenség ellen.

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr535321661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása