A legrosszabb dolog, ami egy apukával történhet

A legrosszabb dolog, ami egy apukával történhet

2013. március 20. | Akos Moldvan

Mi a legrosszabb dolog, ami egy apukával történhet? Úgy értem tényleg a legrosszabb. A legeslegszomorúbb, leglesújtóbb hír, amivel egy apa szembesülhet?
Bizony, bizony... Ha kiderül, hogy a fia a rivális focicsapatért rajong.

babygol.png
Ezt a feldolgozhatatlan problémát szerencsére a spanyol Gol TV is felismerte és egy szenzációs találmánnyal rukkolt elő. Megalkotta a csapat himnuszt zenélő párnát, mellyel gyakorlatilag álmában hipnotizálhatja csöppségét minden valamirevaló apuka, ezzel terelve a helyes irány felé a kicsit.

A párna amolyan apák napi ajándékként került kisorsolásra a Gol TV előfizetőinek.

Nem szabad komolyan venni az alábbi reklámot, de nem is kell! Vicces kis találmány futball imádó apukák számára, akik nem szeretnének kockáztatni, amikor fiúk választás elé kerül egy "El Clásico" mérkőzés előtt.

Barca rajongók az elsőt, Real Madrid rajongók pedig a második videót nézzék! :)

[A feltöltő időközben Magyarországnak elérhetetlenné tette a videókat, a BARCELONA-s verzió pedig nincs meg más forrásból, így be kell érni a REAL MADRID-os verzióval Mindenkinek :)]

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr965157223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása