A konzoljátékok új dimenziója

A konzoljátékok új dimenziója

2013. január 30. | Akos Moldvan

microsoft_illumiroom.png

A Microsoft mindig is élen járt a kutatás-fejlesztés terén, mely folyamatnak a legújabb ékességét a 2013-as Las Vegas-i Consumer Electronics Show-n mutatták be. Az illumiRoom névre keresztelt forradalmi Xbox "élménynövelő" a konzolhoz tartozó Kinect szenzort ötvözi egy projektorral a nagyobb játékélmény reményében.

A projektor elmossa a határokat a TV-ben futó aktuális játék és annak közvetlen környezete között, felhasználja a kép megjelenítéséhez a berendezési tárgyakat, illetve a falakat is, egyfajta virtuális térré alakítva ezzel a szobát. A projekt egyelőre kísérleti stádiumban van, de ha egyszer megérik a nagyközönségnek való forgalmazásra, egészen új dimenziókba repítheti a konzolok látványvilágát és játékélményét.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr965052397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása