Újra dráma van!

Újra dráma van!

2013. január 24. | Akos Moldvan

 

Ha egy nagy tér közepén egy piros gomb árválkodik, akkor két dolog jut az ember eszébe:

  1. Az egyik, amit feleslegesen kellene magyarázni, hogy "MOST AZONNAL MEG KELL NYOMNOM!". Nem tudjuk miért, de eluralkodik rajtunk az érzés, hogy cselekedjünk (Nincs kivétel! Ha igen, az hazudik! :).
  2. A másik, ami már magyarázatra szorulhat, hogy azért akarjuk megnyomni, mert már láttunk egyszer ilyet és akkor jó volt.

Bizony, a TNT TV csatorna megint kitett magáért és bevált dolgon ne változtass alapon ismét elhelyezte a "drámagombot" egy csendes kisvárosban, ezúttal a hollandiai Dordrechtben.

drama.png

Bár az előző verziója is ütős volt a kampánynak, a mostanira rádobtak még egy lapáttal, hogy garantáltan felejthetetlen élményt vagy épp sokkot okozzanak az embereknek. Miután egy piros telefonba megválaszoljuk a kérdést, hogy KÉK vagy SÁRGA, máris indul az őrület, ami meg sem áll az emberrablástól elkezdve az épületrobbantáson át egészen a börtönlázadásig és a rohamrendőrökig.

A TNT megint adott egy gyöngyszemet a hőn imádott ambient kategóriának itt a blogon. Köszönjük!

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr185042233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása