Nem bírsz a nőkkel?

Nem bírsz a nőkkel?

2012. december 07. | Akos Moldvan

axe_pillow.png Nyilvánvalóan rengetegen vannak szerte a világban, akik fel vannak háborodva – mondanom sem kell, hogy joggal – az AXE évek óta alkalmazott kommunikációján. A cég ugyanis szabályosan átveri az embereket, de ha kicsit finomabban és diplomatikusan akarom megfogalmazni, akkor elhallgat bizonyos fontos információkat.

Az AXE szó hallatán valószínűleg szinte mindenkinek a csábítás művészetét bemutató reklámfilmek ugranak be, melyekben a csajok szó szerint megőrülnek az főszereplő férfiúért, csak amiatt mert AXE-al fújta be magát. Láttunk már ezekre az „oktatófilmekre” számtalan példát itt a blogon is, elég csak egy jóleső zuhanyra vagy a boldog világvégére gondolni. Ezzel tehát semmi probléma. Megtanítottak minket a gyengébbik nemmel való ismerkedés legalapvetőbb és mondjuk ki, nem túl nehéz módszerére, köszönjük.

Na de arról szó nem volt, hogy másnap reggel sehogy sem szabadulunk a hipnózisba esett ragaszkodó hölgyeményektől. Legyen az egy egyéjszakás kaland vagy egy átlagos kapcsolat, ha másnap menekülhetnékünk vagy éppen valamilyen fontos dolgunk támad, jobb ha lemondunk róla, hiszen az a női háló nem ereszt. (Gondolom minden férfitársam tud követni, hiszen nap mint nap megtörténik vele).

Az AXE azonban – valószínűleg engedve az panasz áradat nyomásának – kitalálta, mondhatni feltalálta a megoldást. A megmentő „Másnap Reggel Párna” névre hallgat és csak remélni tudjuk, hogy valóban működik! És, hogy pontosan mire is jó? Íme:

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr874952722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása