A síelés művészete

A síelés művészete

2012. december 06. | Akos Moldvan

Ha azt mondom "igényes, látványos brand építő rövidfilm, mely után az ember szája garantáltan tátva marad", akkor nagy biztonsággal mondhatjuk, hogy egy újabb eszement Red Bull videó látott napvilágot. A "Few Words" névre keresztelt alkotás azonban ezúttal a Quiksilver gondozásában jelent meg, főszerepben a többszörös X-Games győztes Candide Thovex-el. Ráadásul az egész nem is annyira reklám, mint inkább filmelőzetes, de ettől függetlenül olyan képi elemekkel sikerült összerakni a valamivel több, mint 4 perces videót, hogy azonnali síelés kényszer lesz úrrá az emberen.

few_words.png

A filmet 2 éven keresztül készítette a csapat és idén október 20-án debütált Párizsban mielőtt világ körüli turnéra indult volna. Nekünk egyelőre marad a teaser videó, ami ha csak esszenciája is a filmben látható képi világnak és hangulatnak, azt hiszem egy téli sportokat kedvelő embernek azonnal meghozza a kedvét egy kis csúszáshoz. Egyszerűen jó nézni.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr194950301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása