Ejtőernyős macskák

Ejtőernyős macskák

2012. november 19. | Akos Moldvan

folksam.jpg Jópár reklám volt már itt a blogon amelyik kevésbé a kreativitásával, de annál inkább a beteg és egyben vicces ötleteivel tudott kitűnni a sorból. (A Danone Activia rajongókat el kell, hogy keserítsem... Pocak valóban beteg, de sajnos cseppet sem vicces...)

A svéd emberek alapvetően fogalmam sincs, hogy mennyire humorosak, de a Folksam nevű biztosító társaság marketingeseinek és az őket segítő Akestam Holst ügynökségnek sok probléma nincs a humorérzékével. Az 1905-ben alapított cégnek több, mint 4 millió ügyfele van a skandináv országban. Ügyfél pedig manapság bárki lehet, akár még a főszereplő Eva macskája is.

Arról nem szól a fáma, hogy extrém sportokat űző macskákra mennyi a biztosítás, bár ha R.Kelly - I Believe I Can Fly c. számára ejtőernyős cicusokat lát az ember talán nem is ez a legfontosabb kérdés.

Pazar kis videó, kár, hogy a Toyota póruljárt szőrmókját nem a Folksam biztosította.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr354913970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása