Álomfestő robot

Álomfestő robot

2012. október 04. | Akos Moldvan

ibis_sleep_art.jpg Le lehet-e festeni az álmainkat? Egyelőre ott tartunk, hogy nem, vagy legalábbis nem teljesen, de egyszer biztos vagyok benne, hogy kitalálnak valamilyen módszert arra, hogy teljes valójukban visszakapjuk mi járt a fejünkben éjszaka. Ekkor, 2250-ben a Facebook utódján, az emberek legjobb hobbija lesz majd, hogy egy kacsintással, retinán keresztül eszeveszett módon osztogassák meg egymással milyen őrült, beteg vagy éppen romantikus álmokon vannak túl.

Az Ibis Hotels nem akarta a lehetetlent egyből elérni, hiába mondja az Adidas, hogy "Impossible is nothing". Egyelőre megelégedtek azzal, ha az álmainkat csak egy művészien szép, absztrakt formában viszik vászonra egy robot segítségével.

A "Sleep Art" névre hallgató kütyü az éjszaka folyamán a mozgásokat, hangokat és a hőmérsékletet figyelembe véve alkotja meg a képeket, melyekhez 80 db érzékelő segíti hozzá. Szépérzékkel nem tudom, hogy ellátták-e, de meg kell hagyni, hogy a végeredmény több, mint kellemes.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr864819146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása