James Bond sörözik?

James Bond sörözik?

2012. szeptember 26. | Akos Moldvan

heineken_skyfall.png Facebook oldalunk követőinknek tettük fel még anno a kérdést, hogy vajon milyen alkoholos italt fogyaszt legújabban a hírhedt szupertitkos ügynök? A válasz természetesen a Martini Heineken sör volt.

Mióta ugyanis nem a Sean Connery típusú, kifinomult, régi vágású 007-essel van dolgunk, lecserélődött pár dolog a moziban is. Ennek (no meg egy zsíros kis szerződésnek) köszönhetően minden egyes új Bond film megjelenésekor a Heineken elereszthet a világba egy saját reklámfilmet, mely szorosan kötődik a mozis alkotáshoz (és bemutatja benne a "modern Bond"-ot).

Már hazánkban is fut az új Bond filmet, a Skyfall-t promótáló, a Wieden+Kennedy által készített Heineken reklámszpot. A stílus hasonlít kicsit az előző reklámkampányra, melyben a The Entrance, A date és a The Switch fantázianeveket kapó rövidfilmek tűnnek fel, a sztori itt azonban ügyesen össze lett mosva a filmbéli jelenetekkel.

Egy a lényeg hát... a kifinomult stílus maradt, de legújabban ha az ember titkosügynök szeretne lenni, először is bontson egy sört. Vagy valamit félreértettünk?...

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr264803508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása