iPhone 5 reklámok

iPhone 5 reklámok

2012. szeptember 23. | Akos Moldvan

Okostelefon témakörben kijelenthetjük, hogy az elmúlt napokban minden az Apple új üdvöskéjéről, az iPhone 5-ről szólt. Tekintve, hogy a hazai premier még csak most pénteken lesz esedékes, így valószínűsíthető, hogy az "ájfón-láz" marad még egy darabig.

Az új kütyü kapott hideget és meleget egyaránt a napokban. Olvashattuk, hogy a leggyorsabb okostelefon jelenleg a piacon, hogy vékonyabb lett, szebb lett, jobb lett, közben pedig arról is jönnek a hírek, hogy karcolódik a hátulja, rossz a térkép szoftvere és még drágább lett, mint eddig volt.

iphone5_shut_up.png

Az Apple és Samsung fanok ezernyi fórumon próbálják a létező összes fegyvernemben megvívni a harcot egymással, néha már egészen szélsőséges helyzetekben is. A gyűlölet ilyenkor egészen extrém dimenziókba emelkedik egy-egy konfliktus során, pedig a nagy igazság az, hogy bárhogyan is érvelünk egyik vagy másik mellett, mindkettő "csak" egy telefon. Más felhasználói élményt, más presztízst, más stílust nyújtanak, de ugyanarra vannak. Mindegyik megtalálja a maga célközönségét, hiába vannak önkéntes hittérítők a neten.

Egy azonban biztos. Az Apple valamit jól csinál, hiszen mind nemzetközi szinten, mind a hazai példát nézve újabb rekordok születtek az elővételben árusított készülékek tekintetében. Több millió példány fogyott el pár óra alatt, a 21-i premieren pedig az Egyesült Államok, Németország és Franciaország almás boltjai előtt is bődületesen hosszú sorok kígyóztak.

De hogy ne csak a geek emberek és a tech site-ok beszéljenek a telefonról, az Apple készített 4 rövid reklámfilmet, melyek a készülék egy-egy fontos tulajdonságára hívják fel a "tudatlanok" figyelmét. Ha valaki eddig nem tudott volna dönteni, hogy vegyen-e magának iPhone 5-öt, akkor a panorámakészítés funkcióval, a könnyű használattal vagy az új fülesekkel kaphat további lökéseket a cupertinói cégtől.

A rövidfilmek egyszerűek és letisztultak, ahogy azt az Apple-től már megszokhattuk, stílusosan mutatják be a készüléket és annak tulajdonságait, megfűszerezve azt egy kis birtoklási vággyal. Nem tudom hogy csinálják, de működik.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr104797596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása