Pörgess egy cicát magadnak!

Pörgess egy cicát magadnak!

2012. szeptember 07. | Akos Moldvan

A Chatroulette weboldal neve sokaknak már ismerős lehet, hiszen hihetetlen gyorsasággal tört be a köztudatba egy 17 éves moszkvai gimnazista által nagyjából 2 éve. A koncepció nagyon egyszerű és talán ezért is ilyen népszerű, a weboldal ugyanis idegeneket kapcsol össze webkamerás beszélgetésre a világ bármely pontjáról, így aztán valós idejű videóchatbe kezdhetnek rajta a látogatók. A felhasználó azonban akármelyik pillanatban továbbléphet egy következő, véletlen "kisorsolt" partnerhez.

Erre a koncepcióra és egyszerű használhatóságra alapozott egy belga reklámügynökség is, névszerint a Famous, hogy a Belgiumban lévő elhagyott, elkóborolt, befogott macskák számára megtalálja a tökéletes gazdit. A honlap nagyon frappáns módon a Catroulette (macskarulett) nevet kapta. Itt egy rövid videót lehet látni azon négylábú pajtásokról, akik egy jobb élet reményében pózolnak a monitoron. Nem bonyolították a felhasználói felületet sem, az "adoptálás" és a "következő" gombok segítségével lehet navigálni az oldalon.

Zseniális az ötlet, mondani sem kell! Menhelyek ezreinek lenne segítség egy ilyen weboldal, ahol a befogadásra váró állatok mozgóképen tudják kicsit promózni magukat, hátha úgy előbb szeret beléjük valaki egy életre.

catroulette2.jpg

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr324760579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása