Rajongás könnyekig meghatódva

Rajongás könnyekig meghatódva

2012. július 26. | Akos Moldvan

Az Adidas gondolt egy nagyot és úgy döntött kicsit felpezsdíti az életet a pénteken kezdődő Londoni Olimpiával kapcsolatosan. Nem messze az Olimpiai Falutól a Westfield Stratford City bevásárlóközpontban egy fényképkabint állított fel a brit sport rajongóknak, hogy készíthessenek pár emlékezetes képet magukról.

A csavar David Beckham személyében érkezik, aki teljesen hétköznapi ember módjára benéz és bekéredzkedik az éppen ott pózoló emberek közé.

Ami ezután történik azt felesleges szavakkal leírni. Az öröm, a meglepettség, a végtelen szeretet mind-mind ott csücsül az emberek arcán, akiknek az Adidas és David ezzel a húzásukkal talán életük egyik legjobb napját hozták el.

És bár Beckham idén sajnos nem fog az angol válogatott színeiben pályára lépni az Olimpián, egyértelmű, hogy még mindig az egyik legnagyobb ikon az angoloknál és tudja azt is, hogy miként kell ezt a megtisztelő címet megtartania és megerősítenie.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr834678544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása