A biztonsági kamera elől nincs menekvés

A biztonsági kamera elől nincs menekvés

2012. június 19. | Akos Moldvan

 

coca_security.jpg A világon biztonsági kamerák milliói rögzítik a környezetükben történteket napról napra rendületlenül. A szerencsésebbeket viszonylag ritkán nézik vissza, hiszen csak akkor van szükség rájuk, ha valami negatív esemény történt a boltban, az irodában, az utcán vagy egyéb helyen. De valóban csak arra jó egy biztonsági kamera, hogy a rossz dolgokat megmutassa?

Az argentin Young&Rubicam reklámügynökség előrukkolt egy rövidfilmmel, mely egy kicsit máshogy nézi a világban a történéseket és a jó dolgokat, a pozitív cselekedeteket helyezi előtérbe. A reklámfilm a jól bevált Coca-Cola recept alapján készült, mely leginkább az érzésekre hat és a boldog, vidám életet, a pozitív, optimista gondolkodásmódot próbálja az emberek fejébe belecsempészni.

A Supertramp által készített "Give a Little Bit" c. szám alatt lejátszott felvételek többsége eredeti, legalábbis a cég kreatív igazgatója úgy nyilatkozott, hogy a használati jogokat megvásárolva jutottak hozzá rengeteg mozgóképhez. Ezek mellé készült néhány fiktív felvétel is, melyek ugyanúgy a mindennapi jócselekedeteket helyezik középpontba, ezzel biztatva az argentin embereket és a világon bárkit, hogy igenis van értelme hinni egy jobb világban.

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr284597524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása