Üzenj az Audival

Üzenj az Audival

2012. április 27. | Akos Moldvan

audi_messenger.jpg

A kreativitás nem ismer határokat. Erről tanúskodik az Audi alábbi kampánya is, melyben egy speciális LED csíkot installáltak egy Audi R8 LMS versenyautóra. Az ötlet alapfilozófiája az, hogy a versenyzés egyik legfontosabb eleme maga a rajongó és ha egy 24 órás versenyt valaki végigszurkol a Nürnburgringen, akkor az éjszakát is érdemes látványossá tenni számára.

A kerékcsere unalmas, a baleset meg senkinek sem jó gondolták, így egy igazán kreatív ötlet nyerte el a megrendelők figyelmét. Nevezetesen, hogy olyan - az interneten előre feltöltött - rejtett üzenetek láthattak napvilágot az éjszakában, amik csak és kizárólag a hosszú záridővel készített fotókon váltak olvashatóvá. Az Audi csapat által hajtott négykerekűre a márka különböző Facebook rajongói oldalairól szedték össze az üzeneteket a Kempertrautmann reklámügynökség emberei, majd a legjobbakat az éjszaka folyamán lencsevégre kapták, hogy aztán egy online galériában később bárki viszontláthassa.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr834475879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása