Képes vagyok bármire

Képes vagyok bármire

2012. április 25. | Akos Moldvan

old_spice_believe.jpg

Igazán nagy népszerűségre tett szert a Nézzétek! Egy fehér lovon ülök strófával záródó Old Spice reklámkampány, melynek folytatásaként is tekinthető az alábbi 3 reklám spot, bár ezúttal nem Isaiah Mustafa a főszereplő. Az üzenet azonban továbbra sem változott, mióta eltolták az Old Spice használókat az átlag ember státuszból és hősként ábrázolják őket a rövidfilmjeikben, az online közösségi felületeken láthatóan megnőtt az Old Spice népszerűsége és a márka nézettsége.

De mi a titok? Mitől lehet valaki ennyire jó? Hát az Old Spice szerint egy jó illattal bármire képes lehet az ember. A Wieden + Kennedynek sikerült a valóság és a képzelet vicces harmóniáját megalkotni a reklámfilmekben, az ember a rövidfilmek végén valóban elhiszi, hogy bármi lehetséges, ha hisz az illat(á)ban.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr64471999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása