Futballsztárok testközelben

Futballsztárok testközelben

2012. március 05. | Akos Moldvan

bbva.jpg

A spanyol labdarúgó-bajnokság első osztályának (ismertebb nevén a Primera División) főszponzora a BBVA-csoport még tavaly rukkolt elő egy szerződéssel, mely szerint Iker Casillas és Andres Iniesta, nemzetközileg is elismert labdarúgók a BBVA Group globális nagyköveteivé léptek elő.

Azért választották a Real Madrid kapusát és az FC Barcelona középpályását, mert a BBVA értékeit - alázat, tisztesség, minőség - ugyanúgy szívügyükön viselik, mint a pénzügyi befektetésekkel foglalkozó spanyol cégcsoport.

A szerződés értelmében a két futballsztár különböző promóciókban és reklámfilmekben vesz részt, hogy népszerűsítse a BBVA hírnevét és szolgáltatásait, ezen felül pedig hírét vigye a világ egyik legjobb futballbajnokságának is.

A BBVA legújabb kampányában a két játékos megállítja a járókelőket az utcán, hogy fotózkodjon velük és autogramot kérjen tőlük. Hazánkkal ellentétben a futballisták ott tényleg imádott sztárok, így az emberek döbbentsége érthető mikor kiugrik eléjük egy autóból a futball bajnokságuk egyik legnagyobb alakja. A kifordított kampány a szurkolót és a rajongót helyezi előtérbe, így próbálják meg visszaadni nekik mindazt a szeretetet és buzdítást, amit egész szezonban kapnak tőlük. A találkozás miatti őszinte öröm pedig azt hiszem egyértelműen átjön az alábbi rövidfilmből.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr904289581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása