Itt a Taxi 5.

Itt a Taxi 5.

2012. január 06. | Akos Moldvan

Úgy tűnik, hogy a Trident Twist rágógumi munkatársai kicsit sokszor ülhettek le a TV elé megnézni Luc Besson Taxi c. filmjét, mert legújabb kampányukban az ott látott jelenetek elevenednek meg elég komoly szinten.

Mexikó második legnagyobb városában, Guadalajara-ban amúgy sem egyszerű a közlekedés, de ha a Nissan Sentra és Tsuru taxikat Porsche Panamera-ra és Ferrari F430 Spider-re cseréli az ember, nem mondhatjuk, hogy könnyít a dolgán.

A Trident Twist márpedig meglépte, ráadásul sebességben is ezeknek az autóknak megfelelő fokozatot választott. A tapasztalt sofőrök konkrétan végigszáguldanak a repülőtérről a belvárosig. Hogy ehhez milyen engedélyeket kell beszerezni, arról nem szól a fáma, egy biztos, hogy az utasoknak felejthetetlen élmény volt ezekkel a sportkocsikkal elrobogni az úticéljukhoz.

Adódik a kérdés, hogy a rágógumival mindez, hogyan köthető össze... Nos a Trident Twist új ízeket és új érzéseket ígér az embereknek legújabb termékével, amit az unalmas taxik mellett az általuk fémjelzett Ferrari és Porsche azt hiszem nem kétséges, hogy szintén megad.

A kampány sikeres volt és balesetmentes, ami nem utolsó szempont... én biztos kipróbáltam volna... :)

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr693523442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása