Ha nincs rend, nincs futball...

Ha nincs rend, nincs futball...

2011. december 23. | Akos Moldvan

Érdekes, de ezzel együtt nagyon okos és tiszteletreméltó üzletpolitikával lépett fel a perui El Bocón sport napilap egy stadionban történt incidens után. A jó öreg közhelyet az alábbi módon írták felül: "A foci olyan, mint a levegő - csak akkor veszed észre a hiányát, ha már nincs..".

Márpedig a 2011. szeptember 25-én történt halálos kimenetelű botrány miatt az El Bocón szerkesztői úgy gondolták, hogy másnap futball cikkektől mentes példányt dobnak piacra. Az újság ugyanúgy nyomdába került, de csak üres fehér felületeket kaptak az olvasók, a meccseket pedig zárt kapuk mögött játszották a csapatok.

"Ha minden meccs egy szurkoló halálával végződik, akkor legjobb lesz lehúzni a labdarúgás intézményét Peruban" - nyilatkozták a klubok vezetői.

Váratlan lépés volt ez az olvasók számára és talán pont ettől hatásos. Dicséretes kommunikáció és részvétnyilvánítás.

A videó lejátszásához Flash player szükséges.

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr543490047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása