Bolygónk, a Föld

Bolygónk, a Föld

2011. december 12. | Akos Moldvan

Mióta az LCD és LED TV-k népszerűsége az egekbe szökött és a természetfilmeket HD-ben lehet rajtuk nézni, még csodálatosabbnak tűnnek Földünk azon területei melyek még érintetlenek és az élőlények természetes élővilágát mutatják be.

A "rajongók" már biztos tudják, hogy a 2001-es The Blue Planet és a 2006-os Planet Earth után újra feltűnt David Attenborough egy lélegzetelállító felvételeket tartalmazó 7 részes sorozattal, a Frozen Planet-el. (Itthon "A fagy birodalma" néven az fut az m1-en.)

Az RKCRY/Y&R reklámügynökség a legendás természetfilmes előtti tisztelgés apropójából állított össze egy 2 perces spotot, mely december 10-én debütált a csatornán. A már jól megszokott gyönyörű képi elemek és David Attanborough sajátos "What a Wonderful World" remixe a videó alatt rövid betekintést mutat az érintetlen természet szépségeibe és sajátosságaiba. Javaslom, hogy aki még egy részt sem látott ezekből a filmekből, az markoljon meg egy bögre teát és egy takarót, majd helyezze kényelembe magát és nyomja meg a play gombot. Addig is itt egy kis ízelítő:

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr163457030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása