Amikor a világ két részre szakad!

Amikor a világ két részre szakad!

2011. december 08. | Akos Moldvan

el_clasico.png

Szombaton 22:00 órakor Spanyolországban  újra összecsap a két nagyágyú, elkezdődik a soron következő El Clásico. Aki nem lenne tisztában a kifejezéssel, annak legyen elég annyi, hogy a spanyol bajnokság két éllovasa, az FC Barcelona és a Real Madrid ilyenkor vív meg egymással. Sokkal több ez, mint egy sima győzelem vagy vereség, az El Clásico a Primera División (a bajnokság neve) legnagyobb figyelemmel kísért eseménye, nyerni vagy veszíteni itt sokkal súlyosabb dolog, mint egy hétköznapi spanyol bajnokin.

Tisztában vannak ezzel az Audinál is, így az A1-es kisautójukból a Bayern Munchen-es verzió után most készítettek egy Barcásat és egy Madridosat is, hogy megversenyeztessék őket a pályán.

Mióta Paul, a polip távozott az élők sorából nincs aki megjósolja nekünk a tutit, így maximum egy ilyen csata lehet képes bármiféle előzetes esélylatolgatásra. Annyi biztos, hogy a reklámban lévő óriási hajtás a futballpályán is meg fog mutatkozni és remélhetőleg a foci iráti szenvedély és a sportszerű játék is. És bár a reklámban a csúszkálások és gumicsikorgások eredményeképp egy óriás aszfaltrajz körvonalazódik, azt hiszem a füves pályán ezt nehéz lenne kivitelezni, úgyhogy megelégszem majd 2 Barcelona és 1 Real Madrid góllal is! Vagy fordítva? :)

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr263447269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása