Az apró dolgok tesznek minket naggyá

Az apró dolgok tesznek minket naggyá

2011. november 30. | Akos Moldvan

Így november végén nem túl meglepő, hogy kezdenek megszaporodni a karácsonyi reklámok a nagyvilágban. Bár a 2011-es évben már viszonylag kevés esély van átvenni az aranyérmet a John Lewis áruházlánc tündéri reklámjától, azért hangulatában a Vodafone mostani kisfilmje sem rossz.

"Tégy valakit boldoggá idén Karácsonykor" akár csak egy kis szívességgel. Ez az idei szlogen a mobilszolgáltató karácsonyi kampányában, melyben rögtön számos ötletet is adnak hogyan lehet az emberek arcára mosolyt csalni mindenféle nehézség nélkül. Nyilvánvalóan ők idén a szolgáltatásaik révén szeretnének vidámabb embereket látni az utcán, de mellé inspirációnak és lélekmelengetőnek ez a kis reklám tökéletes párosítás lehet. A dicséret a londoni Grey reklámügynökséget illeti

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr853423973

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Rablóhókuszpókusz a keresőoptimalizálás? 2011.11.30. 11:31:20

Számos weboldalt megvizsgáltunk, az okokat keresve az alacsony vagy nem megfelelő számú látogatottságra.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása