Vasárnapi klasszikus: Microsoft Xbox360

Vasárnapi klasszikus: Microsoft Xbox360

2011. november 06. | Akos Moldvan

 

Reklámok terén háromféle hirdetést különböztetünk meg, ha nagyon le akarjuk egyszerűsíteni:

  • • Vannak amiket megterveznek egy reklámügynökségnél, majd annyira gyenge vagy őrült ötlet, hogy élből elveti őket a megrendelő. (Talán jobb is, hogy ezeket soha nem látjuk).
  • • Vannak azok amik elkészülnek, a megrendelő jóvá is hagyja, majd ömlik a TV-ből vagy egyéb hirdetési csatornán keresztül. (Ezek közül próbálom a kreatívabbakat összerántani ide a blogra).
  • • Végül vannak azok, amik a prezentálás után zöld utat kapnak, el is készülnek, majd adásba kerülés előtt/alatt/után betiltják őket, mondván káros lehet a gyerekek szellemi fejlődésére vagy sérthet bizonyos csoportokat. (Hála a jó istennek ezekkel a reklámokkal van tele az internet, így a BANNED szóra remekebbnél remekebb reklámfilmek torlódnak fel a találati listákon).

Egy ilyen jópofa rövidfilm következik a Microsoft-tól, mely sajnos betiltott státuszt kapott, így csak az internetet lepte el, pedig igazán ötletes történetet mesél el. Az Xbox360 konzolt népszerűsítő reklám ügyesen mutatja be, hogy milyen élmények várnak az emberre, ha leül a konzol elé, és egy teljesen más világba csöppen.

A flashmobra hajazó reklámban a Call of Duty Black Ops játék elevenedik meg, nagyszerű jelenetekkel. Ja! A csattanót a végén ki ne hagyjátok! :)

 

 

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr523358062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása