Amikor minden jól alakul

Amikor minden jól alakul

2011. október 22. | Akos Moldvan

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy rengeteg norvég reklám volt már a blogon, de végre megtört a jég a fjordokban és a nagyon hangzatos Tra/Apt Oslo reklámügynökség hozott nekünk egy egészen vicces rövidfilmet.

A megrendelő Norvégia legnagyobb online banki szolgáltatásait bonyolító DnB NOR volt, aki nem kisebb nevet, mint George Clooney-t húzta be sikeresen a reklámba.

A történetben főhősnőnk egy szállodai szobában ébred és túl sok fogalma nincs arról, hogy mi történt előző este. Szép lassan állnak össze a puzzle darabok, amiket minden lány megirigyelne. Itt bizony esküvő volt méghozzá nem is akárkivel, ráadásul úgy tűnik, hogy az örömteli, boldog élet is valóságos víziónak tűnik...

A leányzón a sokkoló hírek után maximum az idegösszeroppanás elkerülése miatt kéne segíteni, anyagilag már nem nagyon. Na de mi a helyzet azokkal akik nem ilyen szerencsések? :) 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr213321739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása