Rugby szabályok férfiaknak!

Rugby szabályok férfiaknak!

2011. október 03. | Akos Moldvan

 

Az Axe (Lynx) egy nagyon rendes cég, amit már többször megtapasztalhattunk itt a blogon, elég csak a Noé bárkás reklámra vagy az Álomországra gondolni.

A cég filozófiája szerencsére még mindig nem változott és a férfiak emiatt továbbra is csendben és ámulatban képesek végignézni egy-egy rövidfilmet tőlük. "Természetesen csakis a reklámozott termék köti le a figyelmünket", de hogy ne legyen túl unalmas a Soap Creative reklámügynökség bedobott még egy dolgot a kreatívba. Szívükön viselik ugyanis a Rugby sorsát is és szeretnék, ha egyetlen ember sem maradna Földünkön, aki esetleg nincs tisztában a szabályokkal. Készítettek hát egy tanulságos rövidfilmet, melyben bemutatják az összes létező csíziót ebben a férfias sportban!

Szexi nőkkel.... naná, hogy szexi nőkkel..... Uraim! Jó szórakozást!


 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr983259925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása