Vasárnapi klasszikus: FedEx Golf

Vasárnapi klasszikus: FedEx Golf

2011. szeptember 25. | Akos Moldvan

 Beteg a főnök? Bizonyára mindenki tapasztalta már a munkahelyén, hogy ha a "macska távol van, az egerek is jobban cincognak". :)
Erre építette egyik reklámját a FedEx. A rövidfilm egyébként a PGA Tour golf bajnokság záró akkordjának, a FedEx Kupa play-offjának a népszerűsítésére is szolgált.
A történet amilyen egyszerű, olyan nagyszerű. A titkárnő éppen egyeztet a nagyfőnökkel és a kapott információk alapján változik az alkalmazottak véleménye az aznapi hasznos munkával eltölthető idő és a golfozással való kikapcsolódás preferálásával kapcsolatban. :)


 

A FedEx szerencsére minden évben készít valamilyen golfozással kapcsolatos reklámot és majdnem mindegyik a "best of" kategóriába sorolható humor szempontjából. Az előzőnél szerintem pl. eggyel jobb, amikor a konferencia tárgyalás a főnökkel kisebb baki következtében a totális lebukásig jut. Én már ezen a részen is jót nevettem, pedig innentől indul csak az igazi humor-bonbon. :)


 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr763254797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása