És Te mit mondanál?

És Te mit mondanál?

2011. szeptember 17. | Akos Moldvan

 

Hogy lehet feldobni a szürke hétköznapokat? Láthattunk már pár példát rá itt a blogon. Elég csak a Volkswagen Fun Theory-ra vagy a különböző flashmobokra gondolni. (Itt gyorsan meg is említek két nemrég lezajlott magyar flashmobot, az egyik az Ablak-Zsiráf által létrehozott Freezing Budapest, a másik pedig az Egy nap a városban blog által levezényelt "Szemétszedő flashmob").

A Guggenheim Múzeum is úgy döntött, hogy a klasszikus reklámok helyett megbízza a megszokottól eltérő hírverésben jártas Improv Everywhere céget legújabb kiállításuk promózávásal. A Stillspotting NYC kiállítást egy pulpitussal és egy megafonnal tették emlékezetessé a járókelőknek, amihez bárki odaállhatott, hogy "mondjon valami szépet"!

Figyelemfelkeltésből nem volt hiány, ráadásul az utca embere generálta a reklámot a múzeumnak és még jót is mulattak rajta. Hol a probléma? :)

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr433204545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása