Felejthetetlen élmények a gyors sávban!

Felejthetetlen élmények a gyors sávban!

2011. augusztus 02. | Akos Moldvan

 

A stockholmi DDB ügynökség reklámkampánya igencsak furcsa, mert Volkswagen reklám ugyan, de autó egy darab sincs benne. Svédországban elindított kezdeményezésük, a Gyors sáv elnevezést kapta. A kampány ugyanis nem az autókról szól, hanem azokról az emberekről akik kicsit szeretik áthágni a szabályokat, kíváncsiak, nyitottak az új dolgokra és egyszerűen csak élvezik az életet és picit fel is pörgetik azt ha tehetik.

Az első videóban a berlini Alexanderplatz metróállomáson állítottak fel egy csúszdát a bátrabbaknak és tették mosolygóssá ezzel a járókelők napját.

A másodikban gördeszkával megspékelt bevásárlókocsikkal, a harmadikban pedig egy űrhajóvá alakított lifttel tették felejthetetlenné a sebességre és vidámságra nyitott embereket. :)

Egyszerűen zseniális!

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr723089360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása