Ki lesz az első? Nike vs. Adidas

Ki lesz az első? Nike vs. Adidas

2011. július 29. | Akos Moldvan

 

Jövőhéttől Az olvasó kedvence rovatunk lesz látható péntekenként, melyre továbbra is várjuk a kedvenc reklámjaitokat!

Ma még azonban marad minden a régiben és bemutatunk egy igen érdekes reklámkampányt.

A Greenpeace ismét hallatta a hangját. Biztosan találkoztatok pár hete a Volkswagen ellen készített vírusfilmjükkel (ha nem itt megnézhetitek). Most két óriás sportszergyártócéget a Nike-t és az Adidas-t vették támadásba.

A Detox néven futó kampány reklámfilmje határozottan jól utánozza a Nike és Adidas reklámok hangulatát, de a happy end ezúttal elmarad a végén. A két cég ugyanis toxikus anyagokkal mérgezi folyóinkat és környezetünket, a Greenpeace pedig erre próbálja felhívni az emberek figyelmét.

De nem mondhatjuk, hogy nincs semmi jóindulat a srácokban, hiszen adnak választási lehetőséget a nagy márkáknak. Figyelmen kívül hagyják ezt a felhívást vagy változtatnak üzletpolitikájukon és a mérgező vegyi anyagok környezetkárosító hatását felszámolják.

Kérdés persze, hogy a Nike és az Adidas sok más dolog mellett ebben a témakörben akar-e egyáltalán versenyezni a másikkal.

 

"David Bekhamet" és "Snoop Doggot" mindenki észrevette ugye? :)

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr543075037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása