Óvd a környezeted!

Óvd a környezeted!

2011. július 27. | Akos Moldvan

 

A PRASA (Dél-afrikai Papír Újrahasznosító Szövetség, nyers fordításban) egy olyan szervezet, amely a környezetvédelmet és ezen belül is a papír újrahasznosítását tekinti legfőbb filozófiájának. Különböző módszerekkel próbálják megértetni az emberekkel, hogy a mértéktelen papír pazarlásnak igenis vannak és lesznek következményei. Újrahasznosítási szolgáltatásokat kínálnak cégeknek és ötletes reklámkampányokkal próbálják ránevelni őket az újrafelhasználásra.

A TBWA\Hunt\Lascaris közös munkájából az alábbi print kampány született: 1 fából 8500 papírlapot készül. 8500 papírlap azonban nem termel oxigént, nem ad árnyékot, otthont, ételt. Eggyel több ok, hogy a papírt bölcsen és óvatosan használjuk és újrahasznosítsuk.

Elgondolkodtató...

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr633096874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása