Szívszorító és egyben tanulságos karácsonyi reklámfilm az Edekától

Szívszorító és egyben tanulságos karácsonyi reklámfilm az Edekától

2015. december 01. | Akos Moldvan

Az EDEKA áruházlánc nagyjából egy éve rukkolt elő egy igencsak meglepő és humoros reklámfimmel, melynek főszereplője H.P. Baxxter, a Scooter fronténekese volt. Mostani karácsonyi rövidfilmjükre viszont a "meglepő" helyett talán inkább a "morbid, de elgondolkodtató" kifejezés a legmegfelelőbb. Ráadásul sikeresen adoptálták a könnyfakasztó formulát is a John Lewistól , így aztán egy szavunk nem lehet a megtekintése után.

A főszereplő ezúttal egy idős úr, aki kénytelen egyedül ünnepelni a karácsonyt, tekintve, hogy a családtagok nem tudják belesűríteni a rohanó életvitelükbe a meghitt ünnepi vacsorát. Végül azonban csak sikerül találni egy időpontot az együttlétre, csak sajnos nem feltétlenül abból az apropóból, amiért eredetileg szerették volna. Vagy mégis?

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr398128782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása